Wie zijn wij?

Drukkerij De Reest Multimedia is een compleet full service grafisch bedrijf , met vestigingen in Meppel, Staphorst en Spijk. Wij beschikken over een moderne dtp studio en een compleet ingerichte offsetdrukkerij met 1 en 2 kleuren persen waarop wij uiteenlopend drukwerk vervaardigen. Natuurlijk werken wij computer-to-plate. Tevens beschikken wij over een goed geoutilleerde kopieer- en printafdeling waar wij kunnen printen en/of kopiëren van postzegelformaat tot 320 x 450 mm. Op onze Canon CS9360 groot formaat printer kunnen we zelfs printen tot maximaal 1,5 meter breed en 50 meter lang of het nu op normaal papier, fotopapier, zelfklevend of canvas moet zijn. Vanzelfsprekend hebben we ook vele afwerkingsmogelijkheden in huis.

En wilt u een T-Shirt, muismat of bijvoorbeeld mok laten bedrukken? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Eigen ontwerp gemaakt en dat wilt u laten printen of kopiëren?
Kom langs, wij maken het graag voor u. Kortom: informeer eens naar de mogelijkheden.
Ook websites kunnen wij voor u ontwerpen, bouwen en beheren.

Sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen staat voorop. Met de overname van Reestmond Druk, tot dan onderdeel van de Sociale Werkvoorziening Reestmond, per 1 juni 2012, is de drukcapaciteit toegenomen tot 9 druktorens en hebben 9 personeelsleden met een afstand tot de arbeidsmarkt op detacheringsbasis een plaatsje gevonden binnen het bedrijf.

Er is goed vakkundig personeel in dienst en ter zake zeer deskundig. De motivatie is zeer goed en de betrokkenheid bij het bedrijf is groot. Dit is een uitvloeisel van het sociale karakter van de eigenaren. Dit resulteert ook in het feit dat er geen personeelsverloop is..

Wie zijn onze klanten?

De belangrijkste doelgroep is het midden- en kleinbedrijf met daarnaast de overheid, verenigingen en stichtingen die hun drukwerk door ons laten verzorgen. Er zijn ongeveer 1.000 vaste klanten in vooral het MKB. Eenmaal klant dan blijft men voor 90% trouw (uitvloeisel van de bedrijfscultuur). In het klantenbestand zijn geen uitschieters naar boven. Grootste klant maakt slechts enkele procenten van de jaaromzet uit.