Scanservice

MAXIMALE SCANBREEDTE 91 CM!

Wij kunnen uw tekeningen/documenten inscannen en voor u opslaan op bijvoorbeeld USB stick, CD en DVD of deze naar u mailen. Hiervoor beschikken wij over diverse scanners.

Groter dan A3

Het scannen kan in zowel zwart/wit als kleur. Tekeningen groter dan A3 kunnen in één geheel gescand worden tot een maximale breedte van 91,4 cm. De lengte is in principe onbeperkt. De maximale dikte is 2 mm.  De scanner trekt het origineel over een glasplaat heen dus is het erg belangrijk dat het origineel onbeschadigd is: geen scheuren in het papier, niet goed vastgeplakte foto’s, ezelsoren etc. Dit kan vastlopen in de scanner veroorzaken. Uiteraard kijken wij dit ook na maar als er eerst extra geplakt  of hersteld moet worden dan worden hier kosten voor in rekening gebracht. Laat u bij twijfel adviseren door één van onze medewerkers.

De scans kunnen we leveren tot een maximale resolutie van 300 dpi en in alle gangbare bestandsformaten. Denk hierbij aan JPEG, TIFF en PDF.

Kleiner dan of gelijk aan A3

Tekeningen/documenten welke A3 of kleiner zijn scannen we op een scanner met een vaste plaat of met de ADF (Automatische Documenten doorvoer). Afhankelijk van het origineel wordt bekeken welke optie het meest geschikt is.

Het scannen van documenten in de formaten A5, A4 en A3 met de ADF is bedoeld voor losbladige stapels zonder ezelsoren, krullen en nietjes. Deze mogen dubbelzijdig zijn. Ingebonden boeken, collages, foto’s etc. worden via de glasplaat gescand.

De scans kunnen we leveren tot een maximale resolutie van 300 dpi en in alle gangbare bestandsformaten. Denk hierbij aan JPEG, TIFF en PDF.

Prijzen op aanvraag